Roxana Sava & Taraful Răzvan Bălan susțin show-uri 100% LIVE, pentru toate tipurile de petreceri private: nunți, botezuri, petreceri corporate, dar și concerte private. Avem evenimente în toată țara, așadar vom fi fericiți să venim și în orașul tău.

Pentru mai multe detalii despre formație nuntă/botez/petreceri sau programarea unui eveniment important, nu ezitați să ne contactați la numărul de contact +40 771 192 261 sau prin formularul de contact alăturat.

Scopul nostru principal este să creăm evenimente de neuitat și să transmitem emoții prin show-urile noastre. Vă stăm alaturi la organizarea întregului eveniment, în ceea ce privește partea de entertainment.

Prin repertoriul extrem de bogat și variat al reorchestrarilor moderne, dar și pentru faptul că ținem cont de preferințele tale în alegerea melodiilor, suntem alegerea perfectă pentru evenimentul tău: nuntă, botez, party corporate.

Formatie nunta bucuresti

 Roxana Sava & Taraful Răzvan Bălan vă pot transforma evenimentul în ceva memorabil!

În orice moment liber suntem dispuși să vă încântăm!

Roxana Sava & Taraful Răzvan Bălan cântă muzică live în intervalele dintre cele 5 feluri de mâncare, câte un program de muzică ușoară și unul de muzică populară (sau alt gen muzical preferat de miri/nuntași), în orice ordine, în funcție de cum genul muzical este tolerat de către invitați. Când se face schimbul între genurile muzicale, dj-ul va pune 2-3 piese pentru a da răgaz celor ce vor cânta să se organizeze (acordare instrumente, etc).

Soliștii și instrumentiștii vor ajunge la eveniment cu cca 1 oră înainte ca invitații să vină la nunta dumneavoastră pentru probe de sunet.

Roxana Sava & Taraful Răzvan Bălan împreună cu dj-ul, soliștii și instrumentiștii vor fi prezenți pe toată durata evenimentului. Din momentul în care cca 70% dintre invitați s-au așezat la masă și până la servirea aperitivului, instrumentiștii vor cânta un program de cafe-concert.