Taraful Răzvan Bălan abordează genuri muzicale pentru gusturile tuturor, de la muzică lăutarească veche și muzică populară din toate zonele țării, până la cafe-concert, evergreen-uri și cover-uri internaționale. Scopul nostru este de a crea o bună dispoziție și o atmosferă cât mai plăcută la toate evenimentele la care suntem prezenți. Roxana Sava și Taraful Răzvan Bălan se caracterizează prin profesionalism și seriozitate, având o experiență dobândită de-a lungul anilor.

Roxana Sava

Am început muzica la vârsta de 10 ani, la Școala Populară de Arte „Ion Irimescu” din Suceava, unde am și absolvit ulterior la secția de canto popular cu media 10. După absolvirea liceului, am venit în București unde mi-am continuat studiile muzicale la Școala Populară de Arte din București, la clasa de canto popular a profesorului Aurel Mustățea. În paralel, am urmat studiile de licență ale Universității din București la Facultatea de Litere, specializarea Studii Culturale-Etnologie și Folclor unde am avut ocazia să învăț și să colaborez cu oameni de elită din cultura românească.

Cânt de 13 ani și am o experiență în domeniul evenimentelor de 7 ani, având un repertoriu bogat ce cuprinde melodii din toate zonele țării.

Diverse apariții TV la televiziuni precum: TVR1, TVR2, TVR3, TVR Iași, PRO TV, Antena Stars, Kanal D, Etno TV, Favorit TV la emisiuni precum La Măruță, Cine-i Chefu’, Răi da’ buni, Tezaur Folcloric, Matinali și populari, Acces Direct, Teo Show.

 Premii:

  • Trofeul festivalului-concurs national „Pe marginea Dunării” – Giurgiu, 2014
  • Trofeul festivalului – concurs naţional „Grădina tinerelor valori” organizat de Fundaţia Dan Voiculescu, Bucureşti, 2012
  • Trofeul festivalului – concurs naţional „Rapsodia Românească„, Bucureşti, 2010
  • Premiul 1 la festivalul – concurs internaţional „Armonia„, Cluj Napoca, 2010
  • Premiul 1 la Festivalul internaţional de folclor „Dobroge mândră grădină,” Eforie Sud, 2009
  • Premiul 1 la festivalul – concurs naţional „Mugurelul”, Dorohoi, 2008
  • Premiul 2 la festivalul – concurs internaţional „Cerbul de Aur Junior„, Bucureşti, 2010

Formatii Nunta Bucuresti - Roxana Sava- formatie muzica nunta Evenimente festive : nunti, aniversari, petreceri corporate, botezuri. Trupa muzica nunta.

Formatie nunta Razvan Balan

Răzvan Bălan

Încă de mic copil, de la vârsta de 6 ani, am început să studiez vioara la Colegiul Național de Arte „Dinu Lipatti” din București, la clasa profesoarei Eveline Ivan. Pe parcursul celor doisprezece ani de liceu, am participat la diverse concursuri de vioară dar și la olimpiadele naționale de muzică, fiind în fiecare an pe podium. De asemenea, am studiat și pianul ca instrument secundar și am făcut parte ca violonist din orchestra de muzică clasică a colegiului, avându-l dirijor pe domnul Nicolae Racu. 

La finalizarea liceului, am obținut atestatul de competențe muzicale iar ulterior am absolvit Universitatea Națională de Muzică din București la secția vioară.

Am o experiență în domeniul evenimentelor de 8 ani, timp în care am colaborat ca violonist cu diferite orchestre atât de muzică clasică, cât și de muzică populară, dar și cu tarafuri cunoscute din România.

Diverse apariții TV la televiziuni precum: PRO TV, Kanal D, Prima TV, Etno TV, Favorit TV la emisiuni precum: La Măruță, Cine-i Chefu’ , Matinali și Populari, Seara Favorită, Rămășag pe folclor, Etno Top, Acces Direct, Teo Show.

Parteneri:

Formatie nunta bucuresti